Web Analytics Made Easy - Statcounter



وزیر ارتباطات گفت: زیرساخت‌های امنیتی و مقرراتی برای راه اندازی شبکه ملی اطلاعات فراهم شده اما این به تنهایی کافی نیست، زیرا این شبکه وقتی به طور کامل محقق می‌شود که ما بتوانیم انواع محتوای مورد نظر مردم را تولید کنیم و مردم بدانند که اگر با شرکت‌های داخلی کار کنند، حریم خصوصی‌شان بیشتر از شرکت‌های داخلی در امنیت خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




به گزارش ایتنا از ایسنا، محمود واعظی - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت یازدهم - امروز در مراسم افتتاحیه پروژه‌های شرکت پارس آنلاین که در راستای اجرای شبکه ملی اطلاعات انجام می‌شود، این شرکت را یک شرکت موفق در آینده عنوان کرد و گفت: در پروژه‌هایی که این شرکت برای خود تعریف کرده است به بخش IOT (اینترنت اشیاء) تاکید ویژه‌ای داشتم، چرا که این عرصه، عرصه‌ای است که هر شرکتی که زودتر در این عرصه وارد شود، می‌تواند برای آن فرهنگ سازی نیز انجام داده و به یک برند تبدیل شود.

وی با اشاره به سرعت سریع شتاب الکترونیکی در دنیا، گفت: امروز اگر بحثی در ارتباط با صنعت آینده جهان یا انقلاب چهارم صنعتی مطرح می‌شود، ما ابزارهای آن را در اختیار داریم و ما می‌توانیم در بستر تحولات جدید نقش آفرین باشیم. امروز در کشورمان شرکت‌ها به جای این که بنشینند تا تکنولوژی از بیرون به آنها تحمیل شود، باید به استقبال این فناوری‌ها بروند و علاوه بر استفاده از فرصت‌ها، در ایجاد اشتغال و استفاده از ظرفیت فکری جوانان تحصیلکرده نیز تلاش کنند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان این که ما در دولت اعتقاد داریم که به تنهایی نمی‌توانیم اقتصاد کشور را شکوفا کنیم، اظهار کرد: ما امروزه اگر بحث استفاده بیگ‌ دیتاها یا فناوری‌های نوین را در اقتصاد کشور مطرح می‌کنیم، به خاطر این است که فکر می کنیم که چگونه آینده کشور را بسازیم. در این حوزه ما نیاز به سرمایه‌ گذاری بخش خصوصی برای حل نیاز مردم داریم.

واعظی در ادامه با اشاره به شرکت‌های مختلف خصوصی در کشور و نقش آنها در اشتغالزایی در کشور، گفت: ما مجوزهایی را به این شرکت‌ها داده‌ایم و در عوض امیدواریم در سال‌های آینده بتوانند شتاب بگیرند و حداقل ما چند شرکت ایرانی معروف و موثر را در منطقه داشته باشیم؛ من فکر می‌کنم شرکت پارس آنلاین یکی از این شرکت‌ها خواهد بود زیرا جزو شرکت‌هایی است که بهترین خدمات را ارائه و کمترین شکایات را دارد.

وی همچنین در خصوص اقدامات شرکت پارس آنلاین در حوزه فناوری اطلاعات، گفت: شرکت پارس آنلاین جزو شرکت‌هایی است که همواره به دنبال انجام کارهای اساسی و با کیفیت بوده است. مهم‌ترین سرمایه برای این شرکت شفاف سازی خواهد بود که در آینده باید آن را مورد نظر قرار دهد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین با اشاره به اهمیت بالای پروژه‌های افتتاح شده دیروز (۲۷ تیرماه) در شرکت پارس آنلاین برای پیشبرد فاز سوم شبکه ملی اطلاعات، گفت: زیرساخت‌های امنیتی و مقرراتی برای راه اندازی شبکه ملی اطلاعات فراهم شده است، اما این به تنهایی کافی نیست، چرا که زمانی شبکه ملی اطلاعات به طور کامل محقق می‌شود که ما بتوانیم تولید انواع محتوای مورد نظر مردم را ایجاد کنیم و مردم بدانند که اگر با شرکت‌های داخلی کار کنند، حریم خصوصی شان بیشتر از شرکت‌های داخلی در امنیت خواهد بود.

در ابتدای این جلسه عبدالله فاتح - مدیرعامل شرکت پارس آنلاین - با ارائه‌ فهرستی از اقدامات انجام گرفته در این شرکت برای افزایش کیفیت خدمات، گفت: ما سعی کرده‌ایم خدمات شبکه ملی اطلاعات را به نیازهای مصرف کنندگان بیشتر از قبل نزدیک کنیم. همچنین در این راستا زیرساخت‌های لازم را برای ارائه اینترنت پرسرعت ۵۰ مگابایت را فراهم کرده‌ایم.

وی همچنین عنوان کرد: در پارس آنلاین سیستمی طراحی شده است که حجم استفاده شده از مشتریان را به تفکیک میزان استفاده از اپلیکیشن‌های مختلف نشان می‌دهد. مثلا برای شبکه‌های اجتماعی اینستاگرام و تلگرام به تفکیک میزان حجم مصرفی در این برنامه‌ها را نمایش می‌دهد که در این راستا ما بسته‌هایی را ارائه می‌کنیم که مصرف کنندگانی که مایل به استفاده بیشتر از این شبکه‌ها هستند بتوانند از طرح‌های بدون محدودیت زمانی ما استفاده کنند.

منبع: ايتنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۸۲۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا

سم آلتمن از شرکت اوپن‌ای‌آی(OpenAI) و دیگر رهبران فناوری به منظور بحث و تدوین چگونگی استقرار ایمن هوش مصنوعی در زیرساخت‌های حیاتی به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی می‌پیوندند.

به گزارش ایسنا، سم آلتمن مدیر عامل شرکت اوپن‌ای‌آی، ساتیا نادلا مدیر عامل شرکت مایکروسافت، ساندار پیچای مدیرعامل آلفابت(گوگل) و دیگر رهبران شرکت‌های بزرگ فناوری آمریکا به هیئت ایمنی و امنیت هوش مصنوعی دولت ایالات متحده ملحق می‌شوند.

به نقل از وال استریت ژورنال، جنسن هوانگ از انویدیا، کتی واردن از نورثروپ گرومن و اد باستیان از دلتا و دیگر رهبران صنعت فناوری و هوش مصنوعی نیز به آنها ملحق شده‌اند.

این هیئت ایمنی هوش مصنوعی با وزارت امنیت داخلی آمریکا کار خواهد کرد و در مورد چگونگی استقرار ایمن هوش مصنوعی در زیرساخت‌های حیاتی این کشور مشاوره خواهد داد. آنها همچنین وظیفه دارند توصیه‌هایی را برای اپراتورهای شبکه برق، ارائه دهندگان خدمات حمل و نقل و کارخانه‌های تولیدی در مورد اینکه چگونگی حفاظت از سیستم‌های خود در برابر تهدیدات بالقوه‌ای که ممکن است توسط پیشرفت‌های این فناوری ایجاد شود، ارائه دهند.

دولت بایدن سال گذشته دستور ایجاد یک هیئت ایمنی هوش مصنوعی را به عنوان بخشی از یک فرمان اجرایی فراگیر داد که بر تنظیم توسعه هوش مصنوعی تمرکز دارد.

در وبسایت وزارت امنیت داخلی آمریکا آمده است که هیئت مدیره شامل کارشناسان هوش مصنوعی از بخش خصوصی و دولتی است که به وزیر و جامعه زیرساخت‌های حیاتی مشاوره می‌دهند.

آلخاندرو مایورکاس وزیر امنیت داخلی آمریکا می‌گوید استفاده از هوش مصنوعی در زیرساخت‌های حیاتی می‌تواند خدمات را تا حد زیادی بهبود بخشد. برای مثال می‌تواند تشخیص بیماری را تسریع کند یا ناهنجاری‌ها را در نیروگاه‌ها به سرعت تشخیص دهد، اما آنها خطر قابل توجهی دارند که وزارتخانه امیدوار است با کمک این هیئت آن را به حداقل برساند.

با این اوصاف، نمی‌توان این پرسش را مطرح نکرد که آیا این رهبران فناوری هوش مصنوعی می‌توانند راهنمایی‌هایی ارائه دهند که در درجه اول به خودشان و شرکت‌هایشان نفع نرساند؟ کار آنها حول محور پیشرفت فناوری‌های هوش مصنوعی و ترویج استفاده از آنهاست، در حالی که این هیئت قرار است اطمینان حاصل کند که سیستم‌های زیرساخت حیاتی از هوش مصنوعی مسئولانه استفاده می‌کنند.

در هر صورت به نظر می‌رسد مایورکاس مطمئن است که آنها وظایف خود را به درستی انجام خواهند داد. همچنین می‌گوید که رهبران فناوری ماموریت این هیئت را درک می‌کنند و این ماموریتی نیست که در مورد توسعه تجارت باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بانک دی استخدام می کند (+جزئیات)
  • واکنش کاربران شبکه های اجتماعی به ابراز ندامت اشکان خطیبی | کاش شرایطی فراهم شود تا ...
  • زارع پور: به‌زودی زیرساخت‌ دارو رسانی از طریق سکو‌ها فراهم می‌شود
  • به زودی زیرساخت‌ دارورسانی از طریق سکو‌ها فراهم می‌شود
  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • شاه‌کلید حل مسائل منطقه، دست ایران
  • پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا
  • شاه‌کلید حل مسائل منطقه،دست ایران